Sushi, Pizza, Tex Mex, Pasta, Asiatisk, Hønefoss, Salt, Pepper, Mat, Restaurant
 
OM  OSS

Vår historie

Restauranten Salt & Pepper

Restauranten ligger i Storgata 12 i Hønefoss sentrum. Den har ca. 300 sitteplasser fordelt over 2 etasjer, samt en overbygget terrasse i 2. etasje. Lokalitetene egner seg til de fleste arrangementer.

"Vi streber alltid etter å levere veldig god mat til gunstige priser og er stolte av det vi har klart å få til så langt!" - Sang Ho

Restauranten har et moderne og effektivt utstyrt kjøkken. Kokkene arbeider i team, og disse to faktorene gjør at de raskt kan levere god og velsmakende mat til enhver tid.

Den brede menyen inneholder retter fra norsk, europeiske, asiatiske og amerikanske kjøkken til gunstige priser. Dette har gjort Salt & Pepper til en favoritt for mange av distriktets innbyggere - både store og små. Restauranten har også take-outavdeling med egen inngang. For å gjøre det enklere og raskere for kundene å bestille take-out, er det etablert en egen bestillingsapp. Denne appen kan lastes ned gratis.

Historien

Dørene åpnet i 2003 med det velklingende navnet Salt & Pepper.

Konseptet til Salt & Pepper var, og er fortsatt, å tilby en bred meny med velsmakende retter fra flere internasjonale kjøkken til rimelige priser. Dette gjorde at Salt & Pepper raskt ble et svært populært spisested her på Ringerike.

I 2023 feirer vi 20-årsjubileum for restauranten vår i Hønefoss.