SALT & PEPPER HØNEFOSS

Restauranten

Restauranten ligger i Storgata 12 i Hønefoss sentrum. Den har ca. 300 sitteplasser fordelt over 2 etasjer, samt en overbygget terrasse i 2. etasje. Lokalitetene egner seg til de fleste arrangementer. 

Restauranten har et moderne og effektivt utstyrt kjøkken. Kokkene arbeider i team, og disse to faktorene gjør at de raskt kan levere god og velsmakende mat til enhver tid. 

Den brede menyen inneholder retter fra norsk, europeiske, asiatiske og amerikanske kjøkken til gunstige priser. Dette har gjort Salt & Pepper til en favoritt for mange av distriktets innbyggere - både store og små. Restauranten har også take-outavdeling med egen inngang. For å gjøre det enklere og raskere for kundene å bestille take-out, er det etablert en egen bestillingsapp. Denne appen kan lastes ned gratis.

Juvelen – utestedet

Juvelen - et av byens største og mest populære utesteder finner du hos oss. Juvelen er en nattklubb som holder åpent hver lørdag. Klubben har alle rettigheter, stort dansegulv og musikk med DJ. Juvelen holder til i Salt & Pepper sine lokaler i Storgata 12.

Følg oss på  www.facebook.com/clubjuvelen

Aldersgrense: 20 år

Åpningstider: 23.00 – 03.00

Historien

Sommeren 2003 åpnet Inez Lee og Sang Ho dørene til sin enkle restaurant med det velklingende navnet Salt & Pepper. Restauranten holdt den gang til i leide, små og trange lokaler, men det skulle raskt vise seg at konseptet og atmosfæren skulle bli starten på et utrolig restauranteventyr. 

Konseptet til Salt & Pepper var, og er fortsatt, å tilby en bred meny med velsmakende retter fra flere internasjonale kjøkken til rimelige priser. Dette gjorde at Salt & Pepper raskt ble et svært populært spisested her på Ringerike. 

Med et stadig økende antall gjester ble snart de leide lokalene for små. Sang Ho kjøpte den verneverdige trebygningen i Storgata 12, og etter ombygging og tilbygg kunne Salt & Pepper sommeren 2008 flytte inn i dagens lokaler. Suksessen har fortsatt, og restauranthuset Salt & Pepper fremstår i dag som et komplett restaurantkompleks. 

I august 2018 skal vi feire vårt 15-årsjubileum som restaurant i Hønefoss.